Veren voor garagepoorten direct op maat

Problemen met uw veren van uw garagepoorten kan voor vervelende en gevaarlijke situaties zorgen. Het vervangen van veren moet daarom altijd gedaan worden door een bevoegd en erkend monteur. ROMASS maakt veren voor garagepoorten op maat, waardoor vervelende en gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar om uw veren te vervangen. De monteurs van ROMASS zijn specialisten in het vervangen en op maat maken van veren voor garagepoorten.

Veren voor garagepoorten

Veren zijn een essentieel onderdeel van garagepoorten. De veren zorgen er namelijk voor dat de garagepoorten gemakkelijk open en dicht gaan. Om ervoor te zorgen dat de veren van uw garagepoorten blijven werken kunt een afspraak maken voor een jaarlijkse onderhoud voor uw veren van de garagepoorten. Door het onderhoud van uw garagepoort over te laten aan een professionele monteur weet u zeker dat niet alleen de veiligheid verhoogt wordt, maar ook de levensduur van de veren. Dit vermindert de kans op storingen in de toekomst en vergroot het gebruiksgemak.

Na het maken van een afspraak komt een van onze monteurs bij u langs om ter plekke de veer op te meten. Deze informatie wordt doorgegeven aan het Spare Parts Centre waar alle veren op maat gemaakt worden. Elke veer op maat is binnen maximaal 6 werkdagen gereed voor onze monteurs, zodat ze zo snel mogelijk uw veren kunnen vervangen. Als u met spoed uw garagedeur nodig heeft is het zelfs mogelijk om binnen 1 uur uw garagepoort veer te vervangen. Dit komt doordat ROMASS over een uitgebreide netwerk aan monteurs door heel Nederland beschikt.

Hoe kan ik online een aanvraag aanmelden?

Wilt u een afspraak maken met een van onze professionele monteurs om de veren van uw garagepoorten op maat te controleren en vervangen? Ga dan snel door naar onze website en meldt de storing aan. U maakt snel en gemakkelijk een afspraak bij ROMASS voor de veren van uw garagepoort. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u een aanvraag in voor de reparatie. Er wordt hierna zo snel mogelijk contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen. Daarnaast krijgt u via de mail een bevestigingsmail met het afspraaknummer. Wilt u liever een afspraak maken via de telefoon? Dit is geen probleem. U kunt ons bereiken op het nummer 085-7822730.

Meer informatie over de diensten van ROMASS kunt u terugvinden op de website of neem telefonisch contact met ons op. We zijn bereikbaar op: 085-7822730

Related posts