Universele afstandsbediening voor garagedeur vervangen

Indien de afstandsbediening van de garagedeur niet meer werkt is het raadzaam om deze te vervangen. Waar vroeger een nieuwe afstandsbediening of ook wel handzender genoemd vrij duur waren, zijn ze tegenwoordig niet meer zo duur. Het is daarom vaak gunstiger en voordeliger om een garagedeur afstandsbediening te vervangen, dan om deze te laten repareren. Bij het kiezen van een nieuwe afstandsbediening is het belangrijk om de juiste te selecteren. Dit is nodig omdat niet alle afstandsbedieningen voor garagedeuren universeel werken.

De juiste handzender selecteren

Er zijn wel duizenden handzender in omloop waaruit je kan kiezen. Handzenders voor het openen van garagedeuren, kanteldeuren, rolluiken en bedrijfsdeuren. De handzenders beschikken over verschillende frequenties waardoor niet alle handzenders op een bepaalde deurtype passen. De monteurs van ROMASS zijn professioneel getraind om onze klanten goed te adviseren welke handzender het beste past bij hun type garagedeur. Er kan gekozen worden voor originele handzenders van een merk deur of voor universele. Afhankelijk van de wensen van een klant adviseert de monteur een afstandsbediening. In de servicebus van de monteurs is een ruime voorraad aanwezig van verschillende handzenders waardoor ze direct op locatie de juiste handzender kunnen leveren. Ze zorgen ervoor dat de handzender goed wordt ingesteld en de garagedeur weer open en dicht gaat door de handzender.

Het voordeel van een universele handzender is dat deze op alle merken en type garagedeuren werken en dat ze in de meeste gevallen voordeliger zijn dan originele handzenders.

Advies van een expert

Wilt u advies van een expert voor het vervangen van een garagedeur afstandsbediening? Geen probleem. Via onze website kunt u een aanvraag indienen om een expert in te schakelen. Doorloop de verschillende stappen in het formulier en dien snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Een van onze monteurs komt naar u toe om u te adviseren welke handzenders het beste aan uw wensen voldoet.

Meer informatie over onze diensten kunt u terugvinden op onze website of contact met ons opnemen.

Related posts