Toegangspoorten herstellen

Wanneer de toegangspoorten van uw firma defect zijn, kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijfsprocessen. Het is daarom van belang dat deze snel en vakkundig hersteld worden om grote gevolgen te voorkomen. Defecte toegangspoorten kunnen ervoor zorgen dat bedrijfsprocessen in gevaar komen. Wij van ROMASS Business begrijpen dat u snel een technieker wilt inschakelen om ervoor te zorgen dat uw poorten weer optimaal functioneren. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om problemen met een toegangspoort op te lossen.

Toegangspoorten herstellen

Een van onze vakkundige techniekers komt zo spoedig mogelijk uw kant op om de toegangspoorten te maken. Wanneer onze technieker op locatie is, wordt er allereerst geïnventariseerd wat het probleem is. Wanneer dit duidelijk is voor onze technieker, gaat hij het desbetreffende probleem proberen op te lossen. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment van reserve onderdelen, waardoor versleten of defecte onderdelen direct ter plaatse vervangen kunnen worden. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo spoedig mogelijk besteld. Zodra het bestelde onderdeel binnen is, wordt deze geplaatst. Onze techniekers zijn uitgebreid opgeleid, en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en poorten. Daarnaast zijn onze techniekers VCA-gecertificeerd. U kunt erop rekenen dat er een veilige werkomgeving wordt gecreëerd.

Defecte toegangspoorten aanmelden

Bij ROMASS Business kunt u snel en eenvoudig online een herstelling aanmelden. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier in te vullen, meldt u eenvoudig een storing aan. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Wilt u liever telefonisch een herstelling aanmelden? Geen probleem. U kunt ons bereiken op 03/8080702. U ontvangt per mail een afspraak nummer die u goed moet bewaren.

Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we werkzaam in heel België. Wilt u uw toegangspoorten herstellen in Antwerpen, Brussel, Mechelen, Gent of een andere stad? Dit is voor ons geen probleem. We sturen zo snel mogelijk een technieker uw kant op om de problemen met uw toegangspoorten op te lossen.

Voor meer informatie over een toegangspoorten herstelling kunt u terecht op onze website.

Related posts