Telefoon reparatie

Telefoon reparatie

In deze tijd is het bij iedereen bekend dat je je telefoon kan laten repareren. In Deurne doe je dit natuurlijk bij De Telefoon Reparatie Winkel. Onze reparateurs hebben al jaren ervaring in dit vak en zorgen voor een nette en snelle uitvoering van jou herstelling. We hebben een winkel tegenover de Delhaize in Deurne en je kan je auto bij ons voor de deur gratis parkeren. Kom je met de tram? Dan heb je geluk want deze stopt recht bij ons voor de deur en weet je dat de meeste reparaties niet langer duren als 60 minuten! Je kan op het gemakje een kopje koffie of thee nemen en met onze reparateur meekijken terwijl hij jou telefoon repareert. Zo zie je precies wat er gebeurt en kan je zien hoe de binnenkant van jou toestel er uit ziet.

Wij repareren veel merken telefoons

Natuurlijk kent iedereen iPhone, Samsung en Huawei. Maar wist je dat wij ook OnePlus One reparaties doen? Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad en zonet kunnen wij deze bestellen bij de fabrieken van alle grote merken. Het voordeel is dat we met de prijs altijd erg scherp kunnen zijn. Het nadeel is dat we meestal tussen de 1 en 2 weken moeten wachten op het onderdeel. Maar nog een voordeel is dat je wel een OnePlus One reparatie krijgt van de hoogste kwaliteit en met minimaal 1 jaar garantie.

Maak gemakkelijk een telefoon reparatie afspraak

Als je haast hebt kan je met ons bellen en direct langskomen. Kan je wat langer wachten kan je op je gemak via onze website je model en reparatie opzoeken en deze aanmelden. We reageren dan per mail en spreken een datum en tijd met je af. Het is ook handig onze Facebook pagina te bezoeken. Zo krijg je een goed inzicht over de reacties van onze klant. Het is wel fijn om te weten dat je bij een professionele bedrijf terecht bent gekomen.

Related posts