Scheiden of een arbeidsconflict? Zoek een mediator!

Nooit gedacht dat jij een mediator nodig zou hebben? Helaas gebeuren er dingen in het leven die we niet altijd 100 % in de hand hebben en dan is het fijn dat er een onpartijdig iemand is die een tijdje met ons meekijkt vanuit kennis en ervaring. Overweeg je te scheiden, weet je het zeker en werkt je partner mee? Of is je partner het er niet mee eens en is het nodig daarover te praten? Want praten is beter dan strijden. Uiteindelijk is scheiden middels een mediator efficiënter en goedkoper dan te scheiden met ieder een eigen advocaat. Of misschien heb je een arbeidsconflict waar je niet uit komt? Direct een advocaat inschakelen is niet nodig. Probeer eerst eens te onderhandelen samen met een mediator.

Wat doet een mediator?

Een mediator is per definitie onpartijdig en neutraal. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij of zij jullie een bepaalde richting in duwt. Uiteindelijk bepalen jij en je partner samen wat er besloten wordt. De mediator helpt jullie goede beslissingen te nemen. Hij of zij zorgt ervoor dat jullie in het beslissingsproces niets over het hoofd zien. En dat is handig want er komt veel emotie kijken bij scheiden of een arbeidsconflict. Bij de scheiding speelt de mediator een rol in het opstellen van een convenant. Er mogen geen gaten vallen in alles wat vastgelegd moet worden. De mediator zorgt ervoor dat niets belangrijks aan de aandacht ontsnapt.

Neem contact op met mediation Arnhem!

Zorg ervoor dat je een mediator zoekt met ruime ervaring en kennis. Mediator Arnhem staat garant voor professionaliteit en efficiëntie. Mediation is beter dan een vechtscheiding. Mediation is beter dan een conflict dat oploopt tot ontslag. Wees er op tijd bij en regel de zaken goed! Neem vrijblijvend contact op met mediation Arnhem en hoor wat zij voor jou kunnen betekenen.

mediation Arnhem

Related posts