Rijschool Nieuwegein

Ik les nu bij een rijschool Nieuwegein en heb het erg naar mijn zin, ik vind rijden echt ontzettend leuk en ik merk dat ik er steeds beter in word.

De rijschool Nieuwegein is goedkoop en heel erg goed, vind ik. Ze begeleiden mij echt goed en hebben overal slimme trucs voor. Het fijnste ervan vind ik dat ze mij op mijn gerust stellen, ik kan nog wel snel in paniek raken, al zeg ik het zelf, maar als er dus iets misgaat vind ik al gelijk dat alles misgaat en heb ik de neiging om te stoppen. Je snapt dat dit niet zo handig is bij rijlessen, maar gelukkig heb ik dus een leuke instructeur die mij op mijn gemak stelt en vaak zegt dat er niks aan de hand is wat dus ook altijd het geval is.

De rijlessen bij Rijschool Nieuwegein zijn bijna voorbij, ik mag bijna examen doen. Ze adviseerden mij om nog 2 a 3 lessen te nemen, zodat ik zelf ook zelfverzekerd genoeg was om te geloven dat ik mijn rijbewijs kan halen.

Dat is inderdaad wel een goed punt, ik weet dat ik best goed kan rijden, maar zodra de zenuwen de overhand nemen weet ik niet meer wat ik moet doen en denk ik dat ik het allemaal niet kan, zoals eerder al gezegd, dan stop ik maar. Maar ik krijg steeds meer zelfvertrouwen en weet bijna zeker dat het mij gaat lukken. Misschien nog twee lessen voor de zekerheid, dat lijkt mij een goede.

Related posts