Popcorn Time laadt geen films (FIX)

Sinds de dag dat Popcorn Time debuteerde, hebben de gebruikers het grote gemak van het kijken naar een enorme films series en voor Popcorn tijd geen verbinding probleem bestaat gedeeld, zelfs de mainstream media zoals Washington Post op dat moment geprezen Popcorn Time “het maken van de normaal ‘vaag’ ecosysteem torrents toegankelijker door het geven van een schone moderne uitstraling en een makkelijk te gebruiken interface. ”

Niettemin na de oorspronkelijke ontwikkelaars van het programma af te sluiten, een paar teams verder te ontwikkelen Popcorn Time op basis van de oorspronkelijke Popcorn Time codec. En sindsdien zijn meer functies zijn toegevoegd aan Popcorn Time, zoals ondersteuning voor Chromecast en AirPlay-apparaten, die draait op Android-apparaten, enz. Meer functies leiden tot meer problemen, geen wonder dat Popcorn Times geen verbinding probleem houdt gebeurt en een ultieme oplossing – 5KPlayer is nodig voor de vaststelling van de popcorn tijd niet geladen films ten goede.

De belangrijkste redenen mei Oorzaak PopCorn Time Niet aansluiten:

1lokale wetgeving. Europees heeft binden Popcorn Tijd voor een tijdje te wijten aan de juridische kwestie en in Amerika, ook al is het geen officiële gezegde, zou MPAA niet laten dergelijk programma in staat Amerikanen strijd met het copyright zo gemakkelijk. Het is dus normaal dat Popcorn Time niet aansluiten en niet geladen films af en toe.

2anti-virus software of firewalls houden Popcorn Tijd van het lopen. Dit is ook een gecontroleerd reden die ervoor zorgt dat Popcorn Time niet aansluiten, zijn er ook een aantal andere software die u hebt geïnstalleerd en gelanceerd op het toestel mogelijk niet compatibel met Popcorn Time.

De beste gratis oplossing voor Fix Popcorn Time niet aansluiten (vast op de aansluitende pagina):

De enige beste manier op te lossen Popcorn Time niet aansluiten en / of niet geladen probleem is om Popcorn Time te vervangen door de beste gratis Popcorn Time alternatief dat stilzwijgend goedgekeurd 5KPlayer zijn – de Popcorn Time vond video muziekspeler doet precies wat Popcorn Time doet. Het lost Popcorn tijd geen probleem voor eens en voor het aansluiten van alle door:

1. Gratis downloaden films in 4K-8K en download Disney films, downloaden Hollywood-films zoals The Revenant film , Fantastic 4 fleetly met nul kwaliteit verlies van meer dan 300 online video sites zoals YouTube, Metacafe, Onlinemovie.pro, Xmovie8.co, etc.
2. Vrij spel HD / UHD’s in MKV, AVI, MP4 en video-codec van H.264, H.265, XviD, DviX, etc. direct en soepel zonder vervorming beelden of audio vertraging.
3. Free Play torrent-films , 3D video’s en zelfs dvd’s af te spelen op Windows 10 zonder glitch.

Related posts