Poort maken

Poort laten maken bij ROMASS in Belgie

Een storing aan je poort kan veel gevolgen hebben. Zo kan de poort niet meer open gaan, waardoor je auto niet meer uit de garage gereden kan worden en je niet meer weg kan.  Een storing aan je poort kan je herkennen aan dat de poort bijvoorbeeld veel geluid maakt bij het openen en sluiten, de poort niet meer reageert op de stroomvoorziening of dat de poort scheef hangt. Veel voorkomende herstellingen aan poorten zijn herstellingen aan de veren, looprollen of hefkabels. Het is niet veilig om deze herstellingen zelf op te lossen. Door de herstelling uit te voeren door een ervaren technieker voorkom je letsel en schade.

ROMASS is dé reparatie en onderhoudsspecialist voor uw toegangspoort, garagepoort, rolpoorten en tuinpoorten. Door 20 jaar ervaring weten onze techniekers hoe ze jouw poort moeten herstellen en kunnen onze techniekers elk merk en type poort herstellen.  We zorgen ervoor dat de storing zo snel mogelijk hersteld wordt, zodat jij zo min mogelijk overlast ondervindt.

Afspraak maken voor een poort herstelling

Wil je je poort maken? Dat kan via onze website of via het telefoonnummer 078/484996. Onze monteurs staan al klaar om jouw poort zo goed mogelijk te herstellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en vaak binnen 2 uur ter plaatse om jou een zo goed mogelijke service te kunnen bieden. Onze techniekers kunnen de meeste poorten direct op locatie maken. Dit dankzij onze ruime voorraad van reserveonderdelen en de professionele kennis van onze techniekers.

Voor meer informatie over een poort maken kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

Related posts