Moet ik een wasmachine van 7 kg of 8 kg kopen?

Moet ik een wasmachine van 7 kg of 8 kg kopen?

Misschien heeft u al gekozen voor een vergelijkende winnaar van Siemens, Bauknecht of Bosch uit de 8 kg producttest, volgens uw wensen? Of overweegt u nog steeds of een testwinnaar met een capaciteit van 7 kg voldoende is om aan uw behoeften te voldoen?

Welk formaat het meest geschikt is voor Bosch persfoto https://www.bosch-home.com/de/pressecenter/pressegalerieSie hangt af van de hoeveelheid wasgoed in uw huishouden. Als u de testresultaten vergelijkt, zult u snel merken dat er grote overeenkomsten zijn wanneer wasmachines met een capaciteit van 7 kg of 8 kg en een goede testkwaliteit naast elkaar worden gebruikt. Dit geldt in ieder geval voor de voorladers van de wasmachines in de externe test. Bovenladers kunnen alleen worden gevonden tot 7 kg wasmachine.

Welk model van de extern geteste wasmachines het meest overeenkomt met uw ideeën in een vergelijking zal waarschijnlijk niet alleen afhangen van de capaciteit, maar ook van de functies van de modellen uit de producttest. Ook de handling, centrifugesnelheid, waterverbruik en energie-efficiëntieklasse na de geschiktheidstest spelen een rol. De evaluatie van de externe monsters en tests in onze vergelijkingstabel geeft u een exact overzicht.
Volgens de externe studie is de vuistregel dat een wasmachine met een capaciteit van 6 tot 8 kg voldoende is voor een 4-persoons huishouden. U weet zelf het beste of u relatief veel of weinig wasgoed wast.

Waarom een wasmachine van 8kg?

  • regelmatig sporten,
  • kleine kinderen hebben,
  • moet je je wasgoed bijna dagelijks verschonen voor je werkplek,
  • allergiepatiënten,
  • oudere familieleden die bij u wonen, die hun beddengoed vaker moeten verschonen,
  • of je kleren vaak wassen om andere redenen.

Opgelet: Volgens een externe studie en analyse is de levensduur van een 8 kg wasmachine-voorlader ongeveer tien jaar. Bij de afweging of een model van de Online 8 kg Wasmachine Test de juiste keuze is, is het het beste om ook uw toekomstplannen in overweging te nemen. Misschien heb je nog geen kinderen, maar je hoopt er wel een paar te krijgen. Vergeleken met vandaag zal uw wasvolume in de toekomst waarschijnlijk toenemen.

Lees meer op: tevredenconsument.nl

Related posts