Mighty No. 9 kopen / bestellen nu als pre-order

Mighty No. 9 kopen bestellen

Mighty No. 9: Begonnen als een ideetje op Kickstarter, een crowdfunding website, uitgegroeid tot één razend gewilde game waaraan al binnen twee dagen genoeg was gedoneerd om de actie-platform game te creëren! Dus, de ontwikkelaars Inti Creates en Comcept gingen aan het werk en zijn nog steeds lekker op dreef! In Mighty N0. 9 ben jij de robot Beck en vecht je om de wereld te redden van slechte robots en bestrijd je andere mechanische vijanden! Het spel is nog niet uit, maar er is wel een pre-order beschikbaar zodat je zeker weet dat je de populaire game ook hebt. Via de links in dit artikel kun je de pre-order Mighty N0. 9 kopen!

Mighty No. 9 kopen

Mighty NO. 9 kopen? Lees hier waarom je Mighty No. 9 kopen moet en wat er te verwachten valt. Het spel is zo populair geworden, ondanks dat het nog niet uit is, door de geweldige combinaties van het traditionele 2D platform genre en de moderne 3D beelden! Jij bent de “Mighty” Android Beck, en jij bent één van de weinige robots die niet beïnvloed is door het computervirus dat alle electronica en de acht andere Mighty robots heeft uitgeschakeld. Nu is het jouw beurt om alle slechte robots die dit virus hebben verspreid en gecreëerd zelf uit te schakelen! Soms met de hulp van een andere robot (in de multiplayer modus): Call. Spring, ren en vlieg door de verschillende levels en red de wereld!

Mighty N0. 9 bestellen

Mighty N0. 9 bestellen? Je kunt hier de pre-order van Mighty N0. 9 bestellen door op de links te klikken in dit artikel. Deze links gaan naar een online gamekey store die het kopen van een pre-order mogelijk maakt. Want waarom zou je naar de winkel gaan? We zijn wellicht nog niet zover dat er overal robots zijn, maar we kunnen al wel online bestellen! En dan krijg je ook nog eens de ontastbare game zodat je na bestellen en het uitkomen van het spel direct kunt gamen door de digitale download.

Related posts