Kenmerken die een man zoekt in een vrouw

Veel vrouwen denken dat mannen alleen maar op zoek zijn naar perfect gevormde modellen. Mannen kijken graag naar modellen maar voor de toekomst en de langere termijn zijn zij toch opzoek naar een ander soort vrouw. Gratis Datingsite vertelt je er meer over.

Respect en vertrouwen

Mannen zijn op zoek naar vrouwen die respect voor hen hebben. Geen man wilt een vrouw die hem afkraakt of neerbuigend over hem doet. Als een vrouw ergens problemen mee heeft moet ze dat met haar man bespreken en niet kleineren. Daarnaast vindt een man het ook belangrijk dat een vrouw over zelfrespect beschikt. Een vrouw moet bepaalde standaarden hebben en niet met zich laten sollen.

 

Vertrouwen is een belangrijk kenmerk die een man zoek in een vrouw. Niet alleen wil een man zijn vrouw kunnen vertrouwen, ook vindt hij het belangrijk dat een vrouw hem vertrouwt. Een man wil ook rustig met zijn vrienden naar de kroeg kunnen gaan zonder dat een vrouw hem de hele tijd belt of berichten stuurt.

Familie en vrienden

Familie is voor veel mensen belangrijk. Een man vindt het belangrijk dat een vrouw goed kan opschieten met zijn familie. Het kan natuurlijk zijn dat een vrouw niet iedereen aardig vindt maar als ze maar haar best doet. De ouders zijn misschien wel de belangrijkste personen in iemands leven. Mannen zijn dan ook opzoek naar vrouwen die het ook goed met hun ouders kunnen vinden.

 

Het liefst heeft een man een vrouw wie eigen vrienden heeft. Hierdoor hoeft een vrouw niet altijd aan een man te hangen voor aandacht. Wanneer een vrouw een eigen vriendengroep heeft kan zij daar dingen mee doen die de man minder leuk vindt om te doen zoals een high tea.

 

Ben jij een vrouw met deze kenmerken of een man die zich kan vinden in bovenstaande kenmerken en zoek je nog een date? Ga dan naar de Gratis Datingsite en ga op zoek naar een date die aan jouw verwachtingen voldoet.

Related posts