Is uw rolluik defect?

Is uw rolluik defect en bent u op zoek naar een herstelspecialist die uw probleem kan oplossen? Zoek niet verder en schakel ROMASS in om uw defecte rolluik te herstellen. We zijn al sinds 1995 de herstel- en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken in België. Onze techniekers hebben al jaren lang ervaring met het herstellen van rolluiken en worden daarnaast elk half jaar bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor garanderen wij dat al onze techniekers in België genoeg kennis hebben en professioneel zijn om uw defecte rolluik te herstellen. ROMASS is daarnaast 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zodat als u rolluik spontaan kapot gaat het geen probleem is. U hoeft alleen maar de herstelling aan te vragen en onze techniekers komen zo snel mogelijk om het defecte rolluik te herstellen.

Wat is het probleem?

Als u afvraagt waarom uw rolluik defect is, kan dit door verschillende reden komen. De meest voorkomende problemen die onze techniekers tegengekomen zijn:

  • Rolluik wilt niet meer omhoog of naar beneden.
  • Rolluik maakt veel geluid bij wind
  • Band van het rolluik is kapot
  • Afstandsbediening dient vervangen te worden

Er zitten diverse onderdelen in een rolluik die er voor kunnen zorgen dat het gele rolluik niet meer werkt. Het is van belang dat de technieker stapsgewijs controleert wat nog wel en wat niet meer werkt om een goede diagnose te stellen. Door deze methode te gebruiken komt de technieker snel tot de kern van het probleem en kan de defecte rolluik ter plekke hersteld worden. Om die reden passen al onze techniekers deze methode toe. Daarnaast beschikt elke technieker van ROMASS over een service bus met een ruime voorraad aan onderdelen van alle merken en types rolluiken, waardoor in 95% van de gevallen het rolluik ter plekke hersteld wordt.

Professionele technieker inschakelen

Is uw rolluik defect en zou u dit graag willen laten herstellen door een professionele technieker? Dit is geen probleem voor ROMASS. Via onze website kunt u een aanvraag indienen om een professionele technieker in te schakelen. U hoeft alleen maar de verschillende stappen in het formulier te doorlopen om eenvoudig een aanvraag in te dienen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Daarnaast ontvangt u een bevestiging via de mail met de bijbehorende afspraaknummer. Onze technieker komt naar u toe op de afgesproken datum en tijdstip om ervoor te zorgen dat u geen last meer heeft van een defecte rolluik.

Meer informatie over onze diensten kunt u terugvinden op onze website of neem telefonisch contact met ons op. We zijn te bereiken op 078/484996.

Related posts