iPhone Reparatie Antwerpen

iPhone reparatie Antwerpen

Heb jij een iPhone reparatie in Antwerpen nodig? Lees  dan eens over de voordelen van De Telefoon Reparatie Winkel. Testaankoop.be heeft ons in 2016 uitgeroepen tot beste reparatie winkel van Vlaanderen. Wij scoorde het beste op de gebieden: Prijs, kwaliteit, en snelheid. Ook bieden wij onze klant de beste garanties na hun iPhone reparatie in omgeving Antwerpen. De garantie op een nieuw scherm is bij ons 2 jaar! Dat zie je niet snel. Heb jij een ongelukje gehad met je kostbare iPhone en wil je hem geen uren missen? Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden of kom direct naar onze winkel voor het repareren van jouw iPhone. Meestal sta je binnen 30 minuten al weer buiten. Wij helpen jouw graag.

Jouw iPhone reparatie op locatie laten uitvoeren?

Voor een iPhone reparatie Antwerpen en omgeving bij jouw voor de deur moet je bij De Telefoon Reparatie Winkel zijn. Je kan bij ons een afspraak inplannen en wij zullen met onze mobiele reparatiebus bij jouw op locatie komen en jouw iPhone bij jouw voor de deur repareren. Zo kan jij lekker verder werken terwijl onze monteur jou iPhone repareert. Makkelijker als dit kunnen wij het niet maken denk ik zo. Je bespaart enorm veel tijd, hoeft niet door het drukke verkeer en kan lekker door met je bezigheden. Na de reparatie krijg je een factuur en kan je de betaling via de bank overmaken of cash betalen. Heb je vragen over de top service? Neem dan contact op via de website of bel ons.

iPhone scherm vervangen Antwerpen

Een iPhone scherm vervangen in Antwerpen doen we meerdere keren per dag. Het is bij ons de meest voorkomende reparatie die er is. Niet omdat de scherm zwak of slecht zijn. Als je om je heen kijkt zie je dat de meerderheid van de mensen een iPhone heeft. De kans op een scherm breuk bij een iPhone is dan ook veel hoger. Er zijn er gewoonweg meer van. De Telefoon Reparatie Winkel is gemiddeld niet langer dan 30 minuten bezig met het vervangen van een iPhone scherm. Je kan hierop wachten en zelfs meekijken met onze monteur. Zo zie je precies wat wij met je iPhone doen. 100% openheid en betrouwbaarheid. Daar staan wij voor.

Related posts