iPad Air reparatie

iPad Air reparatie

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is dé specialist als het gaat om het repareren van de iPad Air. Dankzij een jarenlange ervaring en kennis van de iPads ”even lang als het bestaan van deze populaire smartphones” zijn wij in staat om vele problemen aan de iPad Air binnen no time voor je op te lossen. Een iPad Air reparatie duurt normaal gesproken niet langer als een paar uur. Ook tijdens deze reparatie mag u meekijken en krijgt u alle informatie die u wenst. Op deze manier willen wij u laten zien wat er allemaal gebeurt tijdens het vervangen van uw scherm bijv.

Professioneel uw iPad Air scherm laten vervangen?

Dit doet u door uw iPad Air reparatie bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel binnen te brengen. Onze reparateurs worden in-house opgeleid , getraind en krijgen op elke nieuwe iPad release een intensieve bijscholing. Dat geldt dus ook voor de iPhone Air reparatie. Ze kennen elk schroefje, onderdeeltje en weten alles van de verschillende functies. Mochten er onderdelen van uw iPad Air vervangen moeten worden, dan gebruiken we daar natuurlijk originelen voor. En dat op elke reparatie 1 jaar garantie zit, vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Krijgt u ergen maar 6 of 3 maanden dan weet u dat het niet betrouwbaar is.

Scherm of Touchscreen iPad Air vervangen

Uw iPad Air scherm of Touchscreen vervangen kan bij alle 3 de vestigingen van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel. Bergen op Zoom, Roosendaal en Antwerpen/Deurne (Belgie). U kunt daar zonder afspraak naartoe maar wilt u er zeker van zijn dat u gelijk geholpen word dan kunt u via mail,website en telefonisch een afspraak plannen. Wij hebben inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze service, snelheid en kwaliteit. Dat klinkt nogal arrogant om van jezelf te zeggen, vandaar dat we blij zijn dat anderen dat doen. Lees en leer van hun ervaringen, wijzelf doen dat ook. Via Facebook en Google worden er zeer goede ervaringen gedeeld met ons. Tot ziens!

Related posts