Homefront The Revolution als pre-order kopen?

Homefront The Revolution kopen bestellen

Homefront The Revolution neemt je mee naar het door de GKR bezette Philadelphia, vier jaar na de bezetting. In dit ontzettend gave open-world spel ben je Ethan Brady; één van de mensen die zich verzetten tegen de Greater Korean Republic, oftewel GKR. Trek door de wereld, bezoek de verschillende districten van Philadelphia en bereid je voor op een ware revolutie! Wil je Homefront The Revolution kopen? Helaas moet je dan nog even wachten aangezien het spel nog niet uit gekomen. Je kunt echter wel de pre-order van Homefront The Revolution kopen! In dit artikel staan links die je hiervoor kunt gebruiken!

Homefront The Revolution kopen

Homefront The Revolution kopen? Lees hier waarom je Homefront The Revolution kopen moet! Deze open-world first-person shooter speelt zich af in 2028, Philadelphia. Het is al 4 jaar geleden sinds de GKR Amerika heeft bezet, maar de GKR verliest al snel gebied aan het verzet. Jouw personage, Ethan Brady, is ook een van de mensen die zich verzet tegen de GKR en strijdt om Philadelphia weer in handen te krijgen van Amerika. Gemakkelijk is dit niet: je moet namelijk zelf de materialen verzamelen van bijvoorbeeld oude gebouwen om wapens te kunnen maken en niet iedereen die je ontmoet is te vertrouwen… In Homefront The Revolution kun je Philadelphia helemaal verkennen en de verschillende districten bezoeken. De gameplay is niet heel lastig maar wel uitdagend en ik verzeker je dat je nog lang gaat genieten van dit gave spel!

Homefront The Revolution bestellen

Homefront The Revolution bestellen? Deze game wordt nog verwacht en is zelf nog niet te koop, maar dit hoeft niet in de weg te komen staan als je ongeduldig bent en nu al verzekerd wilt zijn van een kopie! Met de links die je als het goed is hierin ziet staan kun je Homefront The Revolution bestellen bij een online gamekey store. Als de game eindelijk uit is hoef je niet te wachten op een levering en kun je meteen Philadelphia in duiken om te strijden tegen de GKR!

Related posts