Gadgets voor onderweg

Achteruitrijcamera

Een hele handige gadget voor in de auto is een draadloze achteruitrijcamera, zoals bijvoorbeeld een orlaco camera. Een achteruitrijcamera helpt je met inparkeren door je beter zicht te geven op de situatie achter de auto. Zo weet je zeker dat je nergens tegenaan botst en sta je voortaan in een mum van tijd netjes geparkeerd. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en voor elke auto is wel een geschikte camera te vinden.

 

Telefoonhouder

Gebruik je je mobiel als navigatie in de auto? Dan heb je natuurlijk een houder nodig die er voor zorgt dat jij zonder moeite het scherm kunt bekijken. Er zijn varianten die je met een zuignap aan je raam kunt bevestigen, erg handig, maar ze blokkeren wel een deel van je zicht. Daarom zijn er ook telefoonhouders die je aan het ventilatierooster van je auto kunt vastmaken. De telefoon hangt dan op een prettige hoogte en belemmert niet het zicht uit de voorruit.

 

Nekkussen

Op welke manier je ook reist, met het vliegtuig, met de trein, met de bus of als bijrijder in de auto, na een paar uur is het soms best eens lekker om even je ogen dicht te doen. Het probleem is altijd dat je nooit lekker kunt liggen. Om nekpijn te voorkomen, komt een nekkussen goed van pas. Er zijn allerlei soorten te koop, kussens met piepschuimballetjes erin, maar ook opblaasbare kussens, die je dus makkelijk en klein mee kunt nemen.

 

Solar powerbank

Veel mensen zijn in het bezit van een powerbank, ideaal voor onderweg om je telefoon mee op te laden. Maar wat nu als je een lange reis gaat maken en zelfs de powerbank leeg raakt? Geen probleem, want tegenwoordig zijn er ook solar powerbanks op de markt. Deze kunnen gemakkelijk opgeladen worden door zonne-energie, waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn dat je zonder oplader zit!

Related posts