Elektrische poorten maken | ROMASS is de poorten specialist

Problemen met uw elektrische poorten kunnen vervelende gevolgen hebben. Het kan zijn dat door het defect de poort niet meer open gaat en een toegangsweg blokkeert. Om zo min mogelijk overlast te hebben van een defecte poort wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uw elektrische poorten maken. De techniekers van ROMASS staan voor u klaar om alle problemen met een poort op te lossen. Of het nu gaat om een defecte motor, panelen die eruit zijn gereden of kabels die gebroken zijn. De techniekers van ROMASS lossen het voor u op. Wij zijn al jaren dé herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types poorten en rolluiken. Door de herstelling uit te voeren door een ervaren technieker voorkomt u letsel en schade.

Poorten maken

Bij het aanschaffen van nieuwe poorten, staat u er waarschijnlijk niet bij stil dat er ook problemen kunnen ontstaan. Door frequent gebruikt, slijtage, weersomstandigheden of ongelukken kan een nieuwe poort defect gaan. Om ervoor te zorgen dat de gebruikersgemak van de poort van voor het defect weer herstelt kan worden, kunt u het beste een van de ervaren techniekers van ROMASS inschakelen. Onze techniekers zijn vakkundig getraind en kunnen alle problemen met gargepoorten, sectionaalpoorten en rolpoorten oplossen. U kunt er op vertrouwen dat je poorten weer optimaal kunnen functioneren.

Uit onze jaren lange ervaring blijkt dat problemen met de motor, kabels, looprollen en veren het meeste voorkomen. Onze techniekers zijn hier goed op voorbereid en beschikken over de juiste materialen om deze problemen direct op locatie op te lossen. In hun eigen servicebus is een ruime voorraad van onderdelen aanwezig, waardoor defecte onderdelen direct vervangen kunnen worden. Onze klanten hebben hierdoor geen last van lange wachttijden.

Afspraak maken voor een poorten herstelling

Wilt u uw poorten maken? Dat kan via onze website of via het telefoonnummer 078/484996. Onze techniekers staan al klaar om jouw poort zo goed mogelijk te herstellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en vaak binnen 2 uur ter plaatse om jou een zo goed mogelijke service te kunnen bieden. Onze techniekers kunnen de meeste poorten direct op locatie maken. Dit dankzij onze ruime voorraad van reserveonderdelen en de professionele kennis van onze techniekers.

Voor meer informatie over een poort maken kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

Related posts