Een goede tekstschrijver vinden in Den Haag

Eigenlijk maakt het natuurlijk niet zo heel veel uit waar de tekstschrijver die voor jouw website aan de slag gaat zijn kantoor heeft. Maar een tekstschrijver den haag kan handig zijn als je het prettig vindt om persoonlijk contact te hebben en jouw bedrijf ook in Den Haag is gevestigd. Je kunt dan gemakkelijk afspreken om elkaar voor werkoverleg te ontmoeten, bijvoorbeeld door samen te gaan lunchen. Je kunt dan aan de schrijver voorleggen of je tevreden bent over de teksten of dat je toch nog aanpassingen wilt. Ook kunnen jullie samen sparren over wat de beste tactiek is voor het schrijven van teksten voor jouw website.


Een ervaren tekstschrijver leeft zich in in jouw situatie

Een tekstschrijver die de nodige ervaring heeft opgedaan met het schrijven van teksten voor websites is in staat om zich in jouw situatie in te leven. Dat is belangrijk want de tone of voice is minstens zo belangrijk als de inhoud van de teksten. Als je bezoekers met u worden aangesproken zullen ze zich zeker gewaardeerd voelen. Maar als je een website hebt die zich richt op jongeren, twintigers of dertigers dan is de je-vorm vaak beter. Maar ook de verdere manier van aanspreken is belangrijk. Houd je een formele toon aan of kan het wat losser en informeler? Een datingsite waar vooral jonge mensen zich aanmelden heeft een andere tone of voice dan een relatiebemiddelingsbureau voor hoog opgeleide 50-plussers.


Wat doe je als je niet tevreden bent over een tekstschrijver?

Als je niet tevreden bent over de geleverde seo webteksten, dan moet je je eerst afvragen of je instructies, ook wel briefing genoemd, toereikend waren. Als je naderhand allerlei aanpassingen wilt die niet in de briefing stonden dan is de kans groot dat je daarvoor extra moet betalen. Als de schrijver zich niet aan de briefing heeft gehouden dan kun je hem of haar daar uiteraard op aanspreken. Vaak betaal je pas als je tevreden bent over het geleverde werk. Maar houd er rekening mee dat alles in redelijkheid gebeurt. Betaal je een laag tarief voor teksten dan moet je niet verwachten dat je hoogstaande content krijgt. Betaal je wel een goede prijs, dan mag je van de schrijver verwachten dat hij goed en foutloos werk aflevert.

 

 

Related posts