De voordelen van automatische draaideuren

Automatische draaideuren zijn ideaal voor gebouwen waar er de hele dag door een groot stroom mensen doorkomt. Deurplus is een erkende leverancier van diverse merken draaideuren en ze kunnen u helpen de juiste draaideur voor uw gebouw te bepalen.

U zult zich wel afvragen wat Deurplus zo speciaal maakt. Hun draaideuren komen met verschillende veiligheidsmaatregelen die u zeker zult waarderen. Enkele van ze zijn:

 

  1. Ze zijn brandveilig.

Wanneer u een drukbezochte gebouw heeft, is het belangrijk om te denken aan scenario’s waar u mensen in veiligheid kunt brengen in geval van brand. De draaideuren van Deurplus voldoen aan alle normen die betrekking hebben tot brandveiligheid. Ze kunnen uitgebreid worden met verschillende brandveiligheids- en veiligheidskenmerken en een manier om in veiligheid gebracht te worden. wanneer er stroomonderbrekingen plaatsvinden, zullen de draaideuren nog werken dankzij controle-units en reserveaccu’s.

 

  1. Ze zijn bestand tegen inbraak.

U kunt er verzekert van zijn dat de draaideuren u maximale veiligheid kunnen bieden tegen inbrekers en vandalisme. Deurplus zal samen met u werken om een zo veilig mogelijke oplossing te geven.

 

  1. De draaideuren werken energiebesparend en zijn duurzaam.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige producten en materialen om de deuren te maken om ze zo duurzaam mogelijk te maken. Verder kunnen de deuren niet beïnvloedt worden door een wisselende windbelasting. Ze behouden hun eigen snelheid en geven tegendruk bij een zware windstoot.

 

  1. Ze hebben een modern design.

Ze zijn niet alleen veilig, maar zien er ook heel modern en stijlvol uit. Ze zullen zo gemaakt worden dat ze helemaal passen bij uw gebouw en het een elegante look geven.

 

Dit is nog lang niet alles, maar deze redenen zijn al genoeg om ze serieus te overwegen. Deurplus specialiseert zich ook in andere vormen van toegangscontroles. U kunt meer informatie krijgen hierover en over de draaideuren wanneer u hun website bezoekt.

Related posts