De benzine grasmaaier

Cijfers, gegevens, feiten over de benzine grasmaaier met elektrische starter

Uw eigen tuin is een plek van ontspanning, recreatie en evenwicht. Dit betekent niet alleen de tijd in de tuin, waar u kunt genieten van de zon of ontspannen in het zwembad, maar ook tuinieren behoort tot de top 10 van de meest populaire vrijetijdsactiviteiten. Tuinieren is te vinden op de negende plaats. Ongeveer 24,5 procent van alle Nederlanders kiest regelmatig voor tuinieren en geniet ook van hun tijd in de tuin. Onder hen zijn de bedrijven met de familie met 23,8 procent. Natuurlijk zijn er ook enkele vrijetijdsactiviteiten die veel populairder zijn dan tuinieren.

Op de eerste plaats vind je de klassieke boeken lezen. Ongeveer 41,7 procent leest nog steeds boeken en dompelt zich onder in een vreemde wereld. 37,8 procent kiest daarentegen voor een ontspannen dag. Op de bank liggen, TV kijken of gewoon ontspannen. 37,8 procent kiest ook voor het luisteren naar muziek. Hierdoor kunt u de stress snel vergeten. 33,3 procent geeft de voorkeur aan een ontmoeting met vrienden of kennissen. Net achter is een wandeling of een korte wandeling met 32,4 procent. Natuurlijk zijn er veel meer vrijetijdsactiviteiten die min of meer populair zijn, afhankelijk van de leeftijdsgroep en het geslacht. 29,9 procent houdt bijvoorbeeld van het lezen van kranten of tijdschriften. 27,7 procent daarentegen brengt bezoeken. Maar zelfs sporten zijn niet bepaald impopulair met de achtste plaats. Ongeveer 26,2 procent is fysiek actief.

U weet nu dat tuinieren, inclusief maaien, populair is, maar hoe vaak wordt de eigen tuin echt onderhouden? Ongeveer 73 procent brengt elke dag tijd door in de tuin. Maar slechts 22 procent zorgt dagelijks voor het tuinieren. Irrigatie is erg belangrijk, zelfs met een gazon. Eén keer per week brengt 21 procent van de tijd in de tuin door. 51 procent, de meerderheid, zorgt wekelijks voor de behoeften van de planten en de tuin. Ongeveer twee procent is tevreden met een verblijf in de eigen tuin om de twee weken. Daarnaast zorgt 12 procent om de twee weken voor het tuinieren. Tot slot is er nog de vier procent die slechts één keer per maand de tuin bezoekt en hier tijd doorbrengt.

Lees meer op: tevredenconsument.nl

Related posts