Een blik op Doom 4 (PC) Gaming

doom 4 kopen bestellen

Doom 4, of in het kort gewoon Doom, is de langverwachte first-person shooter, opvolger en reboot van de andere Doom delen. Het spel komt eindelijk ergens dit jaar uit, na 8 jaar ontwikkeling! En daar krijg je dan ook wat voor; gruwelijk gave wapens waartussen je tijdens het spelen kunt switchen en formidabele demonen als vijanden, en wanneer deze twee elkaar ontmoeten krijg je meedogenloze actie en moord… Maar hopelijk dan wel door jou! Doom 4 kopen kan nu alleen nog maar als pre-order. Je hoeft dus in principe niet te wachten met bestellen maar wel met het spelen, maar je weet dan in ieder geval zeker dat Doom 4 in jouw bezit komt! Dus ga de pre-order van Doom 4 kopen met behulp van de links in deze tekst!

Doom 4 kopen

Doom 4 kopen raad ik je zeker aan. En in deze blog ga ik proberen nader in te lichten waarom ik Doom 4 kopen zo aanraad! 8 jaar heeft het geduurd, en dat zie je! Om te beginnen met de singleplayer modus; jouw personage moet de meedogenloze demonen uit schakelen die je tegenkomt in het spel. Door hen te verslaan kom je items en nieuwe wapens tegen waardoor je steeds sterker wordt; maar onderschat de vijand niet! Zij willen niets liever dan jou dood hebben… Naast singleplayer zijn er meerdere modi voor multiplayer, zoals een vier personen death match en nog vier andere modi (Domination, Freeze Tag, Warpath en Clan Arena). In deze multiplayer modi kun je powerups gebruiken en zijn er weer andere features toegevoegd dan aan singleplayer. Als laatste kun je nog zelf gemakkelijk levels maken en deze delen met de Doom Snapmap! Er is dus ontzettend veel te doen in Doom 4!

Doom 4 bestellen

Doom 4 bestellen als niet-tastbare kopie kan via de gamekey store waar de links in dit artikel naar toe leiden. Na acht jaar zijn we zeker zo ver gevorderd dat offline game winkels en leveringen overbodig zijn! Door Doom 4 te bestellen als de niet-tastbare versie kun je namelijk vrijwel gelijk beginnen met het afknallen en uitmoorden van de gruwelijke monsters in het spel of met het uitproberen van de verschillende modi!

Related posts