Ben je uitgekeken op je baan? Een loopbaancoach kan hierbij helpen!

loopbaancoach

Ben je uitgekeken op je baan en is het tijd voor iets nieuws? Helemaal niet zo gek dat dat af en toe speelt. Het is namelijk knap lastig om 40 jaar hetzelfde leuk te blijven vinden. Ieder mens heeft verandering en uitdaging nodig. Soms wil je je grenzen verleggen, soms een grote droom nastreven en soms zoek je gewoon een nieuwe werkomgeving. Maar hoe pak je het aan? Waar haal je het lef vandaan om bijvoorbeeld een vast dienstverband om te ruilen voor een tijdelijke, of hoe kom je erachter of je überhaupt wel geschikt bent voor die grote droom van je? Zelfkennis is dan een groot goed. Zelfvertrouwen een voorwaarde om de stap te laten slagen. Maar wat als je daar nog een beetje wankel in staat? Hoe nu verder? Gelukkig zijn er mensen die je daarbij kunnen helpen. Een loopbaancoach heeft alles in huis om je te ondersteunen en te begeleiden bij deze grote stap.

Wie helpt jou? Een loopbaancoach

Een loopbaancoach loopt een tijdje met je mee in deze fase van je leven. Heel fijn om iemand te hebben die je een spiegel voor kan en durft te houden. Iemand die eerlijk is en goede feed back geeft omdat een loopbaancoach nu eenmaal onafhankelijk is. Een loopbaancoach heeft alles in huis om je te helpen de juiste keuze te maken én om je te helpen bij het verwerven van die felbegeerde baan of functie. Velen gingen je voor en de positieve ervaringen liegen er niet om. “Ik ben veel sneller tot beslissingen gekomen en heb mijn baan al na een aantal weken gevonden!” “Doordat ik meer inzicht in mijn eigen functioneren heb gekregen kon ik makkelijker sollicitatiegesprekken aangaan.”

Neem contact op!

Loopbaancoach Zwolle heeft veel werkzoekenden geholpen in hun loopbaan. Iedereen komt met een andere vraag en brengt natuurlijk zijn unieke zelf mee. Loopbaancoach Zwolle kan iedereen helpen en maakt geen onderscheid in werk- of denkniveau. Iedereen is welkom! Neem eens vrijblijvend contact op en leer wat zij voor jou kunnen betekenen.

Related posts