Avond in Rotterdam

In het weekend willen veel mensen graag een leuk uitstapje plannen, om zo alle stress van de werkweek achter zich te laten. Waar kun je heen als je wilt stappen in Rotterdam?

 

Skihut

Deze plek is vooral populair onder de jeugd. Studenten en scholieren komen hier graag om een leuke avond te hebben. Je vindt de skihut aan de Coolsingel, dus echt middenin het centrum van de stad Rotterdam. Je kunt hier een lekker biertje bestellen of een aantal shotjes. De skihut is ook uitermate geschikt als startpunt van je avond. Je gaat hier eerst even een paar drankjes doen, je ontmoet er wat nieuwe mensen en gaat dan met je nieuwe vrienden gezellig naar de club.

 

BIRD

BIRD is een techno tent waar elektronische beats worden gedraaid. Net als de Skihut, zit BIRD echt in het centrum van Rotterdam. Het publiek wat op deze plek komt is wel iets ouder. De meeste zijn nog net student of net student af. Rond de 25 jaar dus, maar niet ouder dan 30 jaar. Een heel ander soort publiek dus. De club is niet echt groot, maar dat maakt het des te gezelliger om er te komen. Je er echt lekker dansen en de muziek is geweldig.

 

Thalia

Thalia is ook een zeer bekende uitgaansplek in het Rotterdamse centrum. Het is een grote club met een aantal feestje per week. Er komen ook regelmatig bekende artiesten optreden. Zo komt over een paar weken de artiest Dyna naar Thalia om het entertainment te verzorgen. Een leuke club voor als je een avond wilt dansen op bekende muziek.

 

Je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om thuis een leuke avond te hebben. Je bijvoorbeeld verschillende cocktails proberen te maken. Of lekker hapjes koken en die dan samen met vrienden opeten. Een ander leuk idee is een waterpijp bestellen. Met een waterpijp kan je veel verschillende smaken roken.

 

Related posts