Anoniem gebruik maken van usenet

Zoek je een goedkope usenet provider? Kijk dan eens naar pure usenet. Deze usenet aanbieder is relatief goedkoop en kwalitatief toch de moeite waard.

Usenet heeft veel te bieden

Sommige mensen verkiezen het om met torrents te downloaden. Dat kan maar het heeft vele nadelen. Vaak is de downloadsnelheid vrij beperkt. Je bent afhankelijk van andere downloaders. Die andere downloaders kunnen je IP adres zien, tenzij je een VPN gebruikt. Nederlandse multimedia, zoals video’s met Nederlandse ondertiteling, zijn moeilijk te vinden. Wie download met een nieuwsserver van pure usenet of een iets exclusievere aanbieder zoals Eweka, heeft deze problemen niet. De downloadsnelheid is altijd optimaal en stabiel. Je download van een gedecentraliseerde server, niet van andere mensen en je upload ook niet. Welk IP adres je hebt kan niemand zien behalve je usenet- en internetprovider. Het gebruik van een VPN is niet eens nodig, met SSL ben je al anoniem. En er is een enorm overschot aan Nederlandse vormen van multimedia, denk hierbij aan video’s, audio, ebooks en vele andere dingen.

Het kost wat maar dat hoeft niet

Omdat een nieuwsserver door een usenet provider gehost moet worden, zijn er kosten verbonden aan het gebruik van een nieuwsserver. Je moet hierbij denken aan en bedrag tussen de 3 en 12 euro per maand maximaal. Maar voor dat bedrag kan je zonder restricties en pottenkijkers downloaden wat je wilt, waar je wilt en wanneer je wilt.

Usenet providers zoals eweka en pure usenet zijn gratis te testen. Je kan een proefweek aangaan en dan een nieuwsserver testen. Dit is een uitstekende graadmeter. Je ziet namelijk wat je kan verwachten als je later een paar euro per maand betaald voor dezelfde nieuwsserver. Bij deze twee providers hoef je je niet af te vragen of ze werken met bekende programma’s zoals spotnet. Ze zijn speciaal ingesteld om met spotnet en soortgelijke programma’s te werken. Maar dat kan je zelf uitgebreidt testen gedurende de gratis proefweek.

Related posts