Abonnement op een maaltijdbox

Je zat het misschien al een tijdje te overwegen. Een abonnement nemen op maaltijdboxen. Maar je weet niet precies hoe dat aan toe gaat. In dit artikel gaan we jou in het kort vertellen hoe een maaltijdbox abonnement werkt.

Flexibel abonnement

Een maaltijdbox abonnement is net als de meeste abonementen. Wekelijks of maandelijks betaal je een vast bedrag en krijg je de boxen wekelijks thuisbezorgd. Hoewel je bij de meeste abonnementen jarenlang aan vastzit, is dat niet het geval bij de maaltijdbox abonnement. De meeste aanbieders werken met een flexibel lidmaatschap,waardoor je de optie hebt om je abonnement stop te zetten, aan te passen of te pauzeren.  Bijvoorbeeld de bekende HelloFresh kosten.

Aanpassingen

Houd er wel rekening mee dat de aanpassingen ruim van tevoren bekend worden gemaakt. Iedere aanbieder heeft een uiterlijke dag van de week waarop jij als klant veranderingen kunt aanbrengen. Die informatie staat vaak genoeg op hun website aangegeven en eventuele veranderingen kunt u ook via de website doorgeven.

Herroepingsrecht

Als je als nieuwe klant een box besteld heb je een bedenktijd van 14 dagen. Deze periode gaat in zodra de box is geleverd. Bij de meeste aanbieders betaal je wel voor die boxen die in die periode geleverd worden. Deze periode kan je zien als een test periode. Als het product toch niet naar wens is kunt u alsnog afmelden. Als u pas na die 2 weken besluit om niet met die anbieder te werken, dan gelden de voorwaarden zoals die zijn aangegeven door de aanbieder.

Related posts