5 Tips om Thuis Heerlijke IJskoffie te Maken

Een groeiende trend in de koffiewereld is de populariteit van ijskoffie. Na de populariteit van cappuccino’s en mokka lattes ontdekken consumenten dat koffie net zo lekker is – en zelfs meer verfrissend – als het ijskoud wordt geserveerd.

IJskoffie is net zo gemakkelijk te bereiden als ijsthee. Een scala aan opties, zoals smaaksiropen, koude melk, chocolade en specerijen maken het mogelijk om jouw koffie aan te passen naar smaak.

Dranken zoals iced vanilla mokka, iced rum koffie en iced latte zijn gemakkelijk thuis te maken. Hier zijn enkele tips voor het vernieuwen van ijskoude koffiedranken.

  • Giet eerst de smaaksiroop in de beker naar wens. Vul vervolgens de beker met espresso of koffie, het ijs en als laatste een laag koude melk om het af te ronden.
  • Experimenteer met verschillende koffie brandingen. Met ijskoffie is een medium roast met karamel en chocolade een uitstekende combinatie.
  • Laat je koffie niet verwateren. Koel je favoriete ijskoffie met ijsblokjes gemaakt van vers gezette koffie in plaats van water.
  • Gebruik een machine die koffie van hoge kwaliteit of een espresso produceert. De Jura Koffiemachines malen bijvoorbeeld koffiebonen vlak voor het zetten en stelt je in staat om de sterkte van je koffie te regelen.
  • Wees creatief. Voeg een persoonlijke noot toe aan je ijskoffie met slagroom, chocoladeschaafsel, nootmuskaat of kaneel

Related posts